Ihlamur Konakları

Özel olarak tasarlanmış Ihlamur Konakları huzur ve konforu sizin için buluşturuyor. Artık şehrin keşmekeşinden uzak ama bir o kadar da şehre yakın olabileceksiniz.

Ihlamur Konakları, radye temel ve yüksek dayanımlı beton kullanılarak deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmiştir. Avrupa standartlarında ses ve ısı yalıtım özelliklerine sahip dairelerin her birinde doğalgaz-kombili müstakil ısıtma sistemi bulunmaktadır. 150 m² 'lik 40 lüks daire, size ve ailenize huzurlu ve güvenli bir yaşam temini için 24 saat güvenlik hizmetiyle korunmaktadır.
Huzurlu, keyifli ve kaliteli yaşamın adresi Ihlamur Konakları, rahatlatıcı ortamıyla olduğu kadar, kapalı yüzme havuzu ve fitness center gibi hareketli ortamlarıyla da sizi sağlıklı bir hayata çağırıyor.

Ihlamur Konakları'nda bulunan daireler brüt 150 m², üç oda, bir salon, banyo, küçük wc, ebeveyn banyosu, mutfak, mutfak balkonundan oluşmaktadır.
Dairelerde özenle seçilmiş birinci sınıf malzemeler, yüksek işçilik kalitesiyle, sürekli olarak mimar ve mühendislerin denetiminde uygulanmıştır.
Elektrik kesilmesi durumunda asansörlerde otomatik olarak devreye giren kurtarma sistemi bulunmaktadır.
 
Binaların bodrum katlarında her daireye ait yaklaşık 5m²'lik birer depo vardır.  Kapalı otoparkta ise her daireye bir araç yeri mevcuttur.
Dış duvarlar 20cm kalınlığında olup üzerine klasik kara sıva uygulaması yapıldıktan Terraco dış cephe termo-manto sistemi uygulanmıştır. Bu sistemde binanı içi ile dış ortamı ayıran tüm duvar, döşeme, kolon, kiriş gibi yüzeyler 5cm kalınlığında EPS(expande polistren) yalıtım levhaları ile kaplanarak mükemmel ısı yalıtımı sağlanmaktadır. Bu sayede ısıtma ve soğutma giderlerin yalıtımsız binalara göre %50'lere varan oranlarda tasarruf mümkün olmaktadır.
 
Termo-manto üzerine mimari projesine göre fibro beton malzemeden prekast cephe sistemleri uygulanmıştır. Doğramalar Alman malı SALAMANDER  marka olarak seçilmiş ve Şişecamın 4+16+6 konfor camı kullanılmıştır.

Daire kapıları ve oda kapılarında DORTEK marka dolu gövdeli kapılar kullanılmaktadır. Mutfak dolapları özel tasarım LİNEADECOR Mira modeli olarak seçilmiştir. Tezgahlar doğal granittir. Mutfaklarda TEKA inox ankastre fırın, ocak ve davlumbaz standart olarak bulunmaktadır.